Informatii generale:

Utilizatorul primeste automat, in termen de 10 zile de la livrarea comenzii, o solicitare de acordare nota pentru produsele achizitionate si review cu privire la calitatea produselor. Informatiile transmise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In schimbul acordarii unui review, pozitiv sau negativ, consumatorul primeste automat un voucher in valoare de 10 lei (TVA inclus). Folosirea voucherului in momentul plasarii unei comenzi, presupune reducerea valorii comenzii cu 10 lei.

Caracteristici voucher
 • valabilitate 1 an;
 • cumulabil cu alte reduceri;
 • nu este nominal, poate fi transmis altui consumator pentru a fi utilizat;
 • voucherul poate fi folosit o singura data.

Fiecare utilizator, in momentul transmiterii unui review, va respecta urmatoarele reguli:
 • sa se refere strict la caracteristicile si/sau modul de utilizare ale produselor receptionate, evitand informatii care tin de modul de desfasurare al comenzii;
 • sa foloseasca doar limba romana, insa sunt permise cuvintele imprumutate si uzitate frecvent (ex: "computer", "laptop", "weekend");
 • sa utilizeze un limbaj care sa nu ofenseze;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt corecte, neinselatoare si ca respecta drepturile altor parti, de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa utilizeze un limbaj care sa nu ofenseze;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt corecte, neinselatoare si ca respecta drepturile altor parti, de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa foloseasca sistemul de review-uri pentru a comunica detalii referitoare la produsele achizitonate, fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
 • sa nu furnizeze si sa nu dezvaluie date personale;
 • sa nu transmita link-uri, URL-uri (legaturi) catre alte website-uri;
 • sa nu transmita mesaje promotionale sau materiale de natura publicitara;
 • sa nu utilizeze transmiterea review-ului ca intrument de comunicare cu vanzatorul. Pentru acest lucru se va utiliza zona de contact expusa in cadrul website-ului;
Note aditionale:

Utilizatorul poate opta pentru a nu primi solicitare de transmitere review si nota, prin accesarea sectiunii "Recenziile mele" din cadrul Contului tau de client.

Daca consumatorul nu a creat un cont de client la plasarea unei comenzi, pentru a opta sa nu primeasca solicitare de review si nota, trebuie sa acceseze sectiunea Comenzi plasate fara cont client. Dupa accesarea sectiunii consumatorul trebuie sa acceseze detaliile comenzii folosind codul comenzii primit prin email si adresa de email folosita la plasarea acesteia. In pagina cu detaliile comenzii, consumatorul poate seta o parola si transforma astfel contul de oaspete in cont de client. Apoi poate parcurge pasii de mai sus pentru a dezactiva solicitarea de acordare review si nota.

Pe langa transmiterea review-ului, utilizatorul va selecta si o nota pentru produsul receptionat facand click pe numarul de stele care indica nota, de la 1 la 5. Nota 1 reprezinta un feedback negativ, iar nota 5 repezinta un feedback pozitiv. Astfel, acordarea unei note mari duce la cresterea notei generale, iar acordarea unei note mici duce la scaderea notei generale.

Daca un review este semnalat de catre un alt utilizator ca fiind inadecvat, acest continut este examinat cu atentie de catre vanzator pentru a determina daca incalca termenii si conditiile expuse in cadrul acestei pagini.

In cazul in care se constata incalcarea Termenilor si Conditiilor, vanzatorul isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea unui utilizator de a inscrie review-uri si acorda note.

Pentru sesizari sau reclamatii consumatorii au la dispozitie formularul de contact. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

Produs adaugat la comparatie

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".