Asa este, nu mai trebuie sa faceti un alt drum la service pentru inlocuirea acumulatorului, asiguram montajul si validarea garantiei pe loc.

Asiguram livrarea rapida a produselor achizitionate prin intermediul site-ului EvoBat.ro, in aproximativ o ora puteti avea o baterie noua, livrata si montata pe autoturismul dumneavoastra, la locatia unde se afla masina.

Serviciile de livrare si montare la domiciliu sunt valabile doar pentru Bucuresti si Ilfov. Se pot efectua deplasari si in afara ariei Judetului Ilfov, costul se discuta separat in functie de numarul de km si valoarea comenzii efectuate.

Costul serviciilor il regasiti in cosul de cumparaturi, dupa ce introduceti datele legate de adresa de livrare.

  • Pentru acumulatorii mai speciali, care necesita comanda de la furnizor, timpul de livrare poate varia intre 2 ore si 48h.

Montajul se efectueaza cu scule si echipamente profesionale, masuram cu testere dedicate acumulatorilor auto, printam bon de hartie care sa certifice parametrii bateriei si ai sistemului electric, iar in tot acest timp va si raspundem la eventualele intrebari sau curiozitati. 

  • Apelati cu incredere la serviciul nostru de montaj pentru a va asigura de functionalitatea corecta a sistemului electric si implicit GARANTIA pe loc a produsului achizitionat. Montajul acumulatorului se realizeaza contracost, dar va asiguram ca este complet justificat, iar la finalul experientei cu noi veti putea spune DA, A MERITAT!

Tariful pentru livrarea si montarea acumulatorilor este de 100 ron pentru masinile cu baterii pozitionate in locuri usor accesibile (ex. langa motor, in porbagaj), respectiv 150 ron pentru bateriile pozitionate in locuri mai greu accesibile (ex. sub scaune,sub aripa din fata a masinii) si include:

  • Inlocuirea bateriei, verificarea parametrilor de functionare ai sistemului electric cu tester autorizat, emiterea unui bon cu masuratorile efectuate;
  • Interpretarea acestor masuratori, recomandari in functie de rezultatul obtinut, completarea certificatului de garantie.

Serviciul de inregistrare (codare) al acumulatorului in calculatorul autoturismului se tarifeaza suplimentar cu 30 lei.

Livrarea si montarea speciala, in afara de orelor de program - la cererea si cu acordul clientului - se va tarifa diferentiat intre 100 - 200 lei in functie de pozitionarea bateriei si modelul autoturismului.

Important: Cititi conditiile de garantie din certificatul de garantie predat de reprezentantul EvoBat.ro. In cazul bateriilor livrate prin curier sau pentru care nu s-a efectuat montaj de catre echipa noastra se aplica conditiile din certificatul de garantie.

Intră în legătură

  • Program de lucru:
  • L - V: 09:00 - 17:30
  • Sâm: 09:00 - 13:00
  • Dum: Închis
EvoBat - Baterii Auto Bucuresti

Baterii auto all-inclusive? Da, cu asta ne ocupam noi:

Noi suntem plusul de care ai nevoie.

Trimite un mesaj

Produs adaugat la comparatie

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".